Marzanna Wieczorek

W czerwcu 2016 roku na imprezie sportowej, bieg z przeszkodami, uległam poważnemu wypadkowi. Następstwem tego zdarzenia jest uszkodzenie rdzenia kręgowego i jestem sparaliżowana od bioder w dół. Ta sytuacja zmieniła diametralnie moje dotychczasowe życie. Moim celem jest zdobycie możliwie największej sprawności oraz samodzielności. Aby to było możliwe potrzebuję rehabilitacji w specjalistycznych ośrodkach oraz zaopatrzenia w sprzęt rehabilitacyjny.   - przekazując 1% podatku, numer KRS: 0000270809                W rubryce INFORMACJE UZUPEŁNIAJĄCE (bardzo ważne!) wpisać nazwisko oraz numer członkowski nadany przez Fundację -Wieczorek, 6573 oraz przekazując darowiznę na dane:Fundacja Avalon - Bezpośrednia Pomoc Niepełnosprawnym, Michała Kajki 80/82 lok. 1, 04-620 Warszawa• numery rachunków odbiorcy:    Rachunek złotowy PLN: 62 1600 1286 0003 0031 8642 6001Rachunek walutowy EUR: IBAN:PL07 1600 1286 0003 0031 8642 6021Rachunek walutowy USD: IBAN:PL77 1600 1286 0003 0031 8642 6022Rachunki prowadzone przez: BNP Paribas Bank Polska SAW tytule wpłaty proszę podać nazwisko i numer członkowski nadany przez Fundację - Wieczorek, 6573 (ten dopisek jest bardzo ważny).

POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ I SAMODZIELNOŚĆ

Możecie mi Państwo pomóc Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wieczorek, 6573

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<