Nazywam się Marta Marciniuk, mam 31 lat. W wieku 9 miesięcy zdiagnozowano u mnie Mózgowe Porażenie Dziecięce czterokończynowe  z przewagą kończyn dolnych. Na co dzień poruszam się na wózku inwalidzkim. Każdego dnia wyznaczam sobie nowe cele, jednym z głównych jest samodzielne aktywne życie. Jedyną możliwością osiągnięcia tego celu jest kosztowna rehabilitacja oraz systematyczne uczestniczenie w turnusach rehabilitacyjnych i korzystanie ze sprzętów rehabilitacyjnych. Wszystkie zebrane środki będą przeznaczone na ten cel.  Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Marciniuk, 5580 pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.

Za wszelką pomoc bardzo dziękuję.