Po roku, kiedy Marta przeszła niedokrwienny udar mózgu, chcemy napisać co u Niej.

Po wyjściu ze szpitala po rehabilitacji był już to czas trudności związanych z koronawirusem. Dzięki m.in. przekazaniu 1% za 2019r. Marta mogła przechodzić przez różne formy pomocy m.in. specjalistyczne turnusy rehabilitacyjne, logopedę, rehabilitację neurologiczną, usprawniające porażenie prawostronne i głęboką afazję. Marta stale robi widoczne postępy. Na ten czas sama chodzi i coraz więcej mówi. Bardzo byśmy chcieli skorygować też wzrok Marty: zez porażenny i podwójne widzenie. Staramy się z Waszym wsparciem pomagać jej w drodze do samodzielności. Dziękuję.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Gogółka, 12525 pomagacie Marcie w codziennym funkcjonowaniu.