Moi przyjaciele!

Dziękuję Wam, że jesteście ciągle przy mnie. Ciągle walczę, ćwiczę, staram się, rozwijam. Chciałbym móc wrócić do mojej sprawności przed chorobą. Chcę być jak najpełniej dla Was, rozmawiać o rzeczach ważnych oraz przyjemnych. Śmiać się z Wami tak jak to mam w zwyczaju. Jesteście moją motywacją do codziennej pracy, dajecie mi siłę aby iść do przodu. Jak sami widzicie nazywam mój stan "chorobą"- oznacza to dla mnie tyle, że mogę się z niej wyleczyć, czego efekty sami możecie zobaczyć. Chcę być przykładem nie tylko dla mojej rodziny, ale również dla wszystkich osób, które są w stanie podobnym do mojego. Nie zwalniam tempa rehabilitacji!

Im więcej uśmiechu i zrozumienia mi dajecie, tym częściej i więcej nad sobą pracuję.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ĆWIKŁA, 6616 umożliwiacie mi dalszą rehabilitację i wspomagacie w codziennym funkcjonowaniu.

Mariusz Ćwikła