Nazywam się Maria Bigaj, od ponad 20 lat choruję na jaskrę. Ostatni rok był dla mnie szczególnie ciężki, po wielu operacjach i zabiegach laserowych utraciłam wzrok (ślepota oka prawego, poczucie światła w lewym). Uczę się żyć na nowo, w nowej rzeczywistości, którą jest ciemność, gdzie każda, najprostsza czynność jest wyzwaniem.Proszę Państwa o wsparcie przy zakupie niezbędnych kropli i leków. Moją jedyną nadzieją jest niezwykle kosztowny zabieg z udziałem komórek macierzystych, mam nadzieję, że dzięki niemu będę mogła jeszcze kiedyś zobaczyć twarze bliskich.Dziękuję wszystkim Darczyńcom za przybliżenie mnie do tego marzenia.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bigaj, 10018 pomożecie mi PAŃSTWO w codziennym funkcjonowaniu oraz leczeniu. PAŃSTWA wsparcie daje mi nadzieję na nowe życie.

Dziękuję wszystkim Darczyńcom za przybliżenie mnie do tego marzenia.