Mam na imię Gosia. W wieku 14 lat została u mnie stwierdzona skolioza idiopatyczna z rotacją kręgów. Stalam się osoba niesamodzielną. We wrześniu 2012 roku urodziłam syna, dlatego walczę o powrót do samodzielności. Syn dodaje mi sił do tej walki.

W 2018 roku,10 lat po operacji, po wielu walkach w końcu przeszłam SAMODZIELNIE 24 kroki. Pod koniec 2018 roku zaczęły się znów poważne problemy z kręgosłupem. Od listopada 2019 zostałam przykuta do łóżka. Znów jestem niesamodzielna. Muszę przejść jak najszybszą operację, która da mi szansę na powrót do normalnego funkcjonowania. Każde wsparcie jest dla mnie na wagę złota.

Bardzo proszę pomóż mi wrócić do życia...

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PALISZEWSKA,12811 wspierasz mnie w codziennych zmaganiach.

Dziękuję ogromnie z całego serca, Gosia.