Maksymilian jest wcześniakiem, hipotrofikiem. Ma znacznie opóźniony rozwój psycho-ruchowy. Wymaga stałych kontroli u wielu specjalistów oraz codziennej, intensywnej rehabilitacji.

11 stycznia 2019r. u Maksia zdiagnozowano Mózgowe Porażenie Dziecięce. Serce rozpadło nam się na milion kawałków. Mimo diagnozy, która na chwilę podcięła nam skrzydła, nie poddajemy się i walczymy o jego prawidłowy rozwój. Naszym największym marzeniem jest, by Nasz synek stanął na własnych nogach. Serdecznie prosimy o wsparcie w walce o zdrowie i przyszłość naszego dziecka oddając 1% podatku.

Razem przeciw Mózgowemu Porażeniu Dziecięcemu

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Łebski, 10417 Pomagacie Maksiowi w walce o sprawność i w codziennym funkcjonowaniu. Rodzice.