Cześć! Mam na imię Maksim Szłyczkow. Mam 12 lat i moim marzeniem jest bawić się i cieszyć się dzieciństwem tak jak moi rówieśnicy. Niestety 4 lata temu zdiagnozowano u mnie Stwardnienie Rozsiane (SM).

Spowolnić chorobę mogą leki oraz stała rehabilitacja, które są bardzo kosztowne. Mój stan zdrowia szybko się pogarsza, tracę siły i mam problemy już nawet z chodzeniem. Dzięki zgromadzonym środkom będę mógł korzystać ze stałej rehabilitacji, która pozwoli mi normalnie funkcjonować. Codziennie toczę bój ze skutkami choroby.

DZIĘKI WASZEJ POMOCY UDA MI SIĘ WYGRAĆ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Szłyczkow, 3497 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję, Maks z Mamą.