Od dziecka cierpię na zespół Love'a. Mam trudności w samodzielnym poruszaniu się. Jestem po operacji zaćmy obuocznej. Obecnie mam 25 lat i bardzo chciałbym wyjść do ludzi i znaleźć jakieś zajęcie, a wiem, że w tym może mi tylko pomóc systematyczna rehabilitacja na którą mnie ani mojej mamy nie stać, bo mam jeszcze czworo rodzeństwa tak samo niepełnosprawnych jak ja. Udało mi się skończyć szkołę i zdać maturę. Nie chciałbym tego wszystkiego zaprzepaścić, dlatego bardzo potrzebne mi są fundusze na rehabilitację, aby się usamodzielnić. Proszę w miarę możliwości o wsparcie ludzi dobrej woli. Dziękuję za wszelkie wsparcie..

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Waldowski, 5555, pomagacie mi Państwo w codziennej walce o sprawność.