Witam. Mam na imię Łukasz, mam 39 lat. W 2004 roku uległem wypadkowi komunikacyjnemu w wyniku, którego doznałem złamania kręgosłupa na wysokości kręgu piersiowego Th 9 i uszkodzenia rdzenia kręgowego. Od dnia wypadku poruszam się na wózku. Od tego czasu walczę również o uzyskanie sprawności pozwalającej mi na w miarę normalne funkcjonowanie. Możliwe jest to dzięki posiadaniu odpowiedniego sprzętu zaopatrzenia rehabilitacyjnego i ortopedycznego. Konieczna rehabilitacja pozwala na utrzymanie odpowiedniej kondycji, co owocuje zdolnością do wykonywania czynności zawodowych oraz aktywnej realizacji innych potrzeb życiowych. Zwracam się z uprzejmą prośbą do Państwa o wsparcie, które pozwoli na zakup kosztownego sprzętu rehabilitacyjnego, samej rehabilitacji, wyjazdów do specjalistycznych ośrodków rehabilitacyjnych oraz będzie dla mnie pomocą w codziennym życiu.

POMÓŻ MI MIERZYĆ SIĘ Z RZECZYWISTOŚCIĄ

Przekazując 1% podatku, darowiznę lub smsa charytatywnego Fundacji Avalon z dopiskiem Stoczko, 7704 pomagacie mi Państwo realizować marzenia i wspieracie mnie w moich codziennych zmaganiach. Za wszelką okazaną pomoc bardzo dziękuję i pozdrawiam serdecznie.