Łukasz Brudek

Nazywam się Brudek Łukasz mam 31 lat. Dwa lata temu uległem wypadkowi, podczas którego złamałem kręgosłup oraz uszkodziłem rdzeń kręgowy w odcinku szyjnym. Na dzień dzisiejszy poruszam się na wózku inwalidzkim, co wcale mnie nie ogranicza, ponieważ dzięki rehabilitacji i uprawianiu sportu jestem w pełni samodzielny. Obecnie gram w rugby na wózkach w drużynie z Rzeszowa oraz zostałem powołany do Reprezentacji Polski (kadra B) w tym sporcie. Chciałem podziękować z całego serce za każdy grosik przekazany na moje konto, który wykorzystałem sumiennie na swoje cele, założenia i marzenia. Proszę i w tym roku o wszelką pomoc finansową, która pomoże mi w dążeniu do jeszcze większej sprawności fizycznej oraz do spełnienia się zawodowo, sportowo i życiowo.

MARZENIA SĄ W ZASIĘGU RĘKI, TRZEBA TYLKO MIEĆ SIŁĘ I ODWAGĘ PO NIE SIĘGNĄĆ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Brudek, 2724, wspieracie mnie Państwo w realizacji marzeń.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<