Mam na imię Leszek, mam 50 lat i choruję na Kostniejące Zapalenie Mięśni i Stawów. Moja choroba stale postępuje. Obecnie potrzebuję już ciągłej opieki i pomocy w wykonywaniu codziennych czynności.

Mimo coraz bardziej odczuwalnych skutków choroby staram się w miarę możliwości żyć normalnie i być osobą uśmiechniętą i pozytywnie nastawioną do życia. Zebrane środki przeznaczę na pokrycie kosztów rehabilitacji, zakupu sprzętu rehabilitacyjnego i ortopedycznego, który trzeba wykonać na zamówienie, aby dostosować go do moich potrzeb.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SZREDER, 1010 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu oraz dalszym leczeniu i rehabilitacji.

Za okazane wsparcie dziękuję.