Leoś urodził się 31.12.2019. W lutym wynik badania kariotypu potwierdził u niego Zespół Downa. Dodatkowy chromosom niszczy funkcjonowanie każdego narządu, każdego układu, całego organizmu.

Leoś jest w trakcie intensywnej rehabilitacji, ma także zajęcia z logopedą, neurologopedą i psychologiem. Jest też pod opieką kardiologa, neurologa i endokrynologa. Dzięki Waszemu 1% będzie mógł kontynuować dodatkowe zajęcia logopedyczne i rehabilitacyjne oraz wyjechać na turnus rehabilitacyjny. Jako rodzice bardzo dziękujemy za okazane wsparcie i pomoc w realizacji naszego celu, jakim jest zapewnienie naszemu synkowi jak najlepszej jakości życia.

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem SOLAREK, 13144 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.