Lena urodziła się w 2011r. z zespołem wad genetycznych - zespół Cornelii de Lange (CdLS). Jest pogodną i radosną dziewczynką, skarbem i oczkiem w głowie rodziców.

Lena jest pod stałą opieką wielu specjalistów w tym logopedy - ponieważ wypowiada tylko kilka słów. Każdego dnia poprzez ciężką pracę z terapeutami i rodzicami w domu, stymulację, zabawę walczy o samodzielność w przyszłości. Koszty związane z systematyczną terapią, leczeniem są bardzo wysokie, dlatego prosimy o wsparcie ludzi wielkiego serca.

POMÓŻ LENIE W BYCIU SAMODZIELNĄ !

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KISŁOWSKA,5797 pomagacie Lenie w codziennym funkcjonowaniu.

W imieniu córki bardzo dziękujemy za okazaną pomoc.