Nie tracąc nic, dajesz tak wiele.

Krzyś urodził się z zespołem wielu wad wrodzonych - błądząca t. podobojczykowa prawa, lewostronna przepuklina przeponowa, nieprawidłowości w budowie jamy ustnej, nerka podkowiasta. Obecnie ma założoną tracheostomię, co zabezpiecza go oddechowo. Krzyś nie je samodzielnie i jest odżywiany przez gastrostomię (PEG). Robimy wszystko aby w przyszłości Krzyś był jak najbardziej samodzielny. Zebrane środki zapewnią Krzysiowi odpowiednią rehabilitację ruchową, pomoc neurologopedy oraz opiekę wielu innych lekarzy specjalistów.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Broniszewski, 11425 wspieracie Krzysia w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazaną pomoc dziękujemy.