Krystian - waleczny chłopiec z problemami, których na pierwszy rzut oka nie widać.

Jest pod opieką wielu specjalistów: okulisty, laryngologa, neurologa, alergologa, pulmonologa, kardiologa, chirurga, immunologa i gastroenterologa. Potrzebuje rehabilitacji, integracji sensorycznej, logopedy, oligofrenopedagoga, koordynacji wzroku, leków i suplementów. Jest w trakcie dalszych diagnoz - póki co jest sprzężony z padaczką w gratisie. Ze względu na alergię oraz nietolerancje pokarmowe wymaga odpowiedniej diety. Staram się zapewniać Mu wszystko to, czego potrzebuje, ale jest mi bardzo ciężko temu sprostać, dlatego proszę o pomoc, aby mój synek mógł normalnie żyć.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KAMIŃSKI,8701 wspierasz nas w codziennych zmaganiach.