Kochani! Mam 28 lat, wspaniałego i kochającego męża, z którym miałam mnóstwo pięknych planów, pracę w szkole jako nauczyciel wspomagający, która dawała mi ogromną satysfakcję. Cieszyłam się życiem i czerpałam z niego jak najwięcej, aż do 15.01.2019 r., kiedy usłyszałam diagnozę...

Poszłam do ginekologa na kontrolną wizytę podczas, której usłyszałam, że jest coś na jajniku, ale jest to pewnie zmiana czynnościowa, która po miesiączce powinna się zmniejszyć a następnie zniknąć. Na drugi dzień pojechaliśmy do szpitala zrobić markery nowotworowe. Po 2h wynik ca125 wyszedł 399,70 U/ml. Cały czas płakałam, nie wiedzieliśmy co robić, byliśmy przerażeni. Po dwóch dniach zrobili mi biopsję - rak złośliwy jajnika. Całe życie nam runęło... Przeszłam radykalną operację, która trwała 4,5h. Bardzo się boję, ale wiem, że muszę być silna, bo chcę żyć! Ale żeby wygrać walkę potrzebuje leków, specjalistycznych suplementów, wizyt lekarskich oraz terapii alternatywnej.

POMÓŻ MI W WALCE Z RAKIEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SIÓDMIAK, 11328 wpieracie moje codzienne funkcjonowanie i powrót do zdrowia.