Nazywam się Katarzyna Malinowska. Od urodzenia "towarzyszy" mi Mózgowe Porażenie Dziecięce, którego następstwem jest niedowład czterokończynowy, problemy z poruszaniem się.

Od 9 miesiąca życia, do dziś, jestem poddawana rehabilitacji. Tylko dzięki systematycznej rehabilitacji obecnie poruszam się o kuli i każdego dnia jestem bardziej sprawna. :) Rehabilitacja jest bardzo kosztowna, a tylko ona pozwala mi realizować plany, spełniać marzenia, po prostu funkcjonować. Na co dzień realizuję się zawodowo, stawiam na samodzielność, mam wiele marzeń i planów. Jednak do ich realizacji potrzebuję Twojego wsparcia.

PROSZĘ, POMÓŻ MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Przekazując darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem MALINOWSKA, 3143 pomagasz mi w walce z niepełnosprawnością i w codziennym funkcjonowaniu. Dziękuję :)