Mam na imię Kasia. W wyniku ciężkiej choroby całkowicie straciłam wzrok i mam obustronny głęboki niedosłuch czuciowo-nerwowy.

Zanim zachorowałam byłam osobą aktywną, zaangażowaną społecznie. Niestety, utraciłam zarówno wzrok jak i słuch, przez co stałam się osobą niesamodzielną i potrzebuję stałej opieki. Niezbędna mi jest ciągła rehabilitacja, abym mogła ponownie wrócić do społeczeństwa. Dopóki się nie wzmocnię nie będę w stanie podjąć pracy i pozostanę na utrzymaniu mojej mamy.

PROSZĘ POMÓŻCIE MI PONOWNIE STAĆ SIĘ SAMODZIELNĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Klessa, 12675 wspierasz mnie w codziennym funkcjonowaniu i rehabilitacji. Sprawność fizyczna pozwoli mi ponownie cieszyć się życiem.

Bardzo dziękuję za każdą pomoc w osiągnięciu celu, Kasia Klessa.

Odsłony: 1997