Mam na imię Karol. Uległem wypadkowi, który wywołał złamanie kręgosłupa w odcinku szyjnym. Doznałem porażenia czterokończynowego, przez co zostałem przykuty do łóżka.

Dzięki rehabilitacji odzyskałem częściowo sprawność na tyle, że mogę zabezpieczony pasami siedzieć na wózku. Mam dwójkę małych dzieci i to dla nich bardzo bym chciał odzyskać sprawność na tyle, by móc samodzielnie poruszać się na wózku. Wierzę, że to osiągnę tylko dzięki rehabilitacji, która jest bardzo kosztowna. Sam nie dam rady, ale dzięki Wam i wsparciu finansowym będę mógł dalej się usprawniać.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Zwolan, 8768 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz w codziennym funkcjonowaniu.

Za każdą, nawet symboliczną wpłatę, będę niezmiernie wdzięczny, Karol.