Nazywam się Karol Sierant, mam 2 latka. Po urodzeniu zdiagnozowano u mnie wiele wad wrodzonych, m.in zrośnięty odbyt z przetoką (założono mi stomię).

Dodatkowo mam liczne wady układu moczowego i nerwowego (rozszczep kręgosłupa, wady kości krzyżowej i rdzenia kręgowego) oraz wady serca. Chciałbym pozbyć się stomii jednak do tego potrzebna jest stała rehabilitacja zwieraczy, co wiąże się z zakupem sprzętu do elektrostymulacji. Wymagam ciągłej rehabilitacji ruchowej, badań oraz opieki wielu specjalistów, co wiąże się z bardzo dużym nakładem finansowym. Dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o pomoc i wsparcie finansowe na moje dalsze leczenie.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Sierant, 8911 wspieracie Państwo moje leczenie, rehabilitację oraz codzienne funkcjonowanie. Za okazaną pomoc z całego serca dziękuję!