Nazywam się Kamila i mieszkam w Toruniu. Z niepełnosprawnością psychiczną borykam się od 13 roku życia. To właśnie wtedy dopadły mnie pierwsze objawy nerwicy natręctw.

Pozostaję w stałym kontakcie z psychologiem oraz psychiatrą. Oczywiście przyjmuję także leki. Dodatkowo zdiagnozowano u mnie również zaburzenia osobowości mieszane, ze sporą przewagą dysfunkcji typu borderline. Mam przyznany znaczny stopień niepełnosprawności (symbol 02-P). Myślę o napisaniu książki dotyczącej nerwicy natręctw dla osób, które borykają się z tą chorobą oraz dla rodzin z nimi związanych.

POMÓŻ MI ZREALIZOWAĆ MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem REICH, 11824 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.