Nazywam się Kamila Kościelniak, urodziłam się jako wcześniak na skutek niedotlenienia powstało u mnie Mózgowe Porażenie Dziecięce. Nie chodzę samodzielnie, mimo to staram się żyć tak aktywnie jak to tylko jest możliwe. Cały czas się rozwijam poprzez udziały w różnych kursach, szkoleniach i projektach unijnych związanych z informatyką i e-marketingiem, wspieram także różne akcje charytatywne. Na chwilę obecną mam tylko dwa marzenia: chciałabym polecieć do Włoch i mieć wózek elektryczny z funkcją pionizacji, który ułatwi mi poruszanie się a ze względu na funkcję pionizacji pozwoli także być bardziej samodzielną. Jeżeli chcielibyście pomóc mi w realizacji tego marzenia o wózku przekażcie mi swój 1% podatku a na pewno zostanie on dobrze wykorzystany :)

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Kościelniak, 8936 pomagacie mi Państwo spełnić marzenie o wózku elektrycznym oraz wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.