Kaja zachorowała na cukrzycę typu 1 w lipcu 2019 r., co diametralnie zmieniło nasze życie. Do życia potrzebuje insuliny podawanej za pomocą specjalistycznej pompy.

Aby miała szansę na życie bez poważnych powikłań musi bardzo precyzyjnie kontrolować poziom glukozy we krwi. Do tego celu używa specjalistycznego sensora połączonego z pompą, który pomaga uniknąć jej hipoglikemii, a tym samym zagrożenia utraty przytomności i popadnięcia w śpiączkę cukrzycową. Zebrane środki finansowe zostaną przeznaczone na pokrycie kosztów leczenia, rehabilitacji i materiałów pomocniczych związanych z opieką w chorobie.

POMÓŻ KAI W ZMAGANIACH Z CUKRZYCĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem BIEDROŃ, 11981 pomagacie Państwo Kai w codziennym funkcjonowaniu.