Nazywam się Jolanta Sawicka, mam 26 lat. Od urodzenia choruję na czterokończynowe mózgowe porażenie dziecięce, poruszam się na wózku inwalidzkim. Mimo swojej niepełnosprawności aktywnie uczestniczę w życiu codziennym i w miarę możliwości dbam o sprawność fizyczną.

Pragnę uzyskać jak największą samodzielność i niezależność od osób trzecich, aby osiągnąć swoje cele potrzebuję kosztownej rehabilitacji oraz turnusów. Wpłaty uzyskane od Państwa chciałabym przeznaczyć na dofinansowanie rehabilitacji, udział w turnusach i zakup sprzętu medycznego oraz wsparcie codziennego funkcjonowania.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem SAWICKA, 8781 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i walce o sprawność.