Mam na imię Jurek, mam 60 lat. W 1989 r. na wskutek wypadku w gospodarstwie rolnym doznałem urazu kręgosłupa na odcinku lędźwiowym. Od tamtej pory, mimo intensywnej rehabilitacji, poruszam się na wózku inwalidzkim. W październiku 1997 r. w wypadku samochodowym zginął mój 18-sto letni syn, w którym pokładałem jedyną nadzieję przejęcia gospodarstwa specjalistycznego t/j (ogrodnictwo).Staram się, w miarę możliwości, uczestniczyć w życiu społecznym (działam w Polskim Towarzystwie Walki z Kalectwem oraz Społecznej Radzie Wojewódzkiego Szpitala Chorób Płuc i Rehabilitacji w Jaroszowcu), a także żyć aktywnie (biorę udział w zawodach łuczniczych, propaguję uprawianie sportu wśród niepełnosprawnych i młodzieży).Moja niepełnosprawność pochłania dużo środków finansowych. Są mi one niezbędne na rehabilitację oraz sprzęt, dzięki któremu mogę lepiej funkcjonować.  Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Kwiatkowski, 2768 pomagacie mi Państwo w pokonaniu trudności dnia codziennego.Z góry dziękuję za zainteresowanie i okazane mi wsparcie.Jerzy Kwiatkowski

WSPOMÓŻ MOJĄ REHABILITACJĘ I AKTYWNOŚĆ