Nazywam się Janusz, mam 33 lata. W wieku 20 lat miałem zdiagnozowany i usunięty nowotwór rdzenia kręgowego, na poziomie C4-Th4. Konsekwencją tego, jest niedowład czterokończynowy, zaburzenia trzewne oraz zaburzenia czucia i równowagi.

Codziennie i nieustannie towarzyszy mi ból, który utrudnia mi funkcjonowanie. Na przestrzeni 12 lat, dzięki rehabilitacji i uporowi udało mi się wstać z wózka i nauczyć chodzić przy pomocy kul, na krótkich dystansach. Na co dzień staram się być jak najbardziej samodzielny, jednak nie zawsze jest to możliwe. Pieniądze pozyskane z 1% i darowizn są mi niezbędne do dalszej rehabilitacji, leki oraz wózek aktywny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem WĄDOŁOWSKI, 11072 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazane wsparcie bardzo dziękuję, Janusz.