Janusz Krasnowski

Nazywam się Janusz Krasnowski i mam 39lat. Przez całe życie byłem aktywnym i pracowitym człowiekiem, nawet po tym jak przeszedłem operację wszczepienia sztucznej zastawki mitralnej do serca. Jestem żonaty, mam pięcioro dzieci na utrzymaniu. Obecnie nie pracuję - jestem na rencie . W 2009 roku miałem udar, po którym 3 lata wzmagałem się by wrócić do zdrowia. W 2012 roku dostałem wylewu i zostałem sparaliżowany lewostronnie. Rehabilitacja przynosi rezultaty - już zaczynam samodzielnie chodzić, ale na dodatkowe turnusy mnie nie stać. Żona nie pracuje ponieważ musi zajmować się mną. Bardzo chciałbym prowadzić normalniejszy tryb życia. Silna wola, rehabilitacja i niezbędny sprzęt, pomogą mi wrócić do zdrowia i być chodź trochę samodzielnym. Potrzebuję Państwa wsparcia finansowego, ponieważ sam nie podołam takiemu wyzwaniu. Twój gest może mi bardzo pomóc.Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji AVALON z dopiskiem Krasnowski, 2522 wspieracie mnie Państwo w powrocie do zdrowia i sprawności. Z góry dziękuję za każde wsparcie. Janusz Krasnowski

PROSZĘ O POMOC W WALCE Z CHOROBĄ

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<