Nazywam się Jan Poradzisz, mam 35 lat. W wyniku dwóch rozległych, niedokrwiennych udarów mózgu połowa mojego ciała została sparaliżowana, a mózg uszkodzony.

Na szczęście kilkuletnia rehabilitacja pozwoliła mi podnieść się z wózka inwalidzkiego, ale lewostronny niedowład znacząco ograniczył moje możliwości ruchowe i codzienną, samodzielną egzystencję. Aby mój stan się nie pogarszał konieczna jest dalsza, ciągła rehabilitacja oraz inwestycja w kosztowny sprzęt medyczny, który jest mi niezbędny w codziennym funkcjonowaniu.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem PORADZISZ, 6176 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za wsparcie.