Nasz synek Jaś, który urodził się niesłyszący, w wieku 10 miesięcy przeszedł operację wszczepienia pierwszego implantu ślimakowego. Dzięki niemu zaczyna słyszeć - reaguje już na swoje imię, zaczyna naśladować odgłos jadącego samochodu. Przed nami wiele, wiele godzin pracy w domu i z terapeutami. Marzymy o chwili, kiedy powie "mama", "tata" i "Antoś" - o swoim starszym bracie.Przed nami kolejny, bardzo kosztowny turnus rehabilitacyjny. Wiemy, że jest on niezbędny dla dalszego rozwoju mowy Jasia, dlatego zrobimy wszystko, by w nim uczestniczyć. I z tego również powodu zwracamy się do Was o pomoc i przekazanie 1% podatku dla Jasia - dzięki temu będziemy mogli sfinansować część kosztów niezbędnej Mu terapii. Z góry z całego serca DZIĘKUJEMY za Waszą pomoc.

PROSZĘ – POMÓŻ MI USŁYSZEĆ ŚWIAT

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Garbuliński, 5703 pomagacie mi Państwo usłyszeć otaczający mnie świat oraz wspieracie moje codzienne funkcjonowanie.