Nazywam się Jacek Pawłowski i od wielu lat choruję na cukrzycę insulinoniezależną.  W wyniku choroby straciłam nogę. Aktualnie najważniejsze jest dla mnie zebranie środków na protezę oraz dalszą rehabilitację...

Człowiek jest wielki nie przez to, co posiada, lecz przez to, kim jest;nie przez to, co ma, lecz przez to, czym dzieli się z innymi.Jan Paweł IIPodaruj 1% podatkuNazywam się Jacek Pawłowski i od wielu lat choruję na cukrzycę insulinoniezależną. W wyniku choroby straciłem nogę. Aktualnie najważniejsze jest dla mnie zebranie środków na protezę oraz dalszą rehabilitację.Przekazując mi 1% podatku, dajecie mi szansę na powrót do sprawności. Pomóżcie, bym mógł znów cieszyć się życiem.

Za Twój bezcenny 1 %.Dziękuję

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Pawłowski, 10247 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu i w walce z chorobą.