Szanowni Państwo, nazywam się Iwona Parylak i mam 35 lat. Jestem żoną i mamą dwójki wspaniałych dzieci. W 2013 roku, tuż po urodzeniu drugiego dziecka, zachorowałam na Stwardnienie Rozsiane (SM).

Dość agresywny przebieg choroby spowodował u mnie problemy z poruszaniem się, dlatego bardzo ważna jest dla mnie rehabilitacja, dzięki której jest duża szansa, że powrócę do pełnej sprawności. Pozytywne podejście do życia i uśmiech, którym dzielę się z innymi pomaga mi stawiać czoło codziennym wyzwaniom.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Parylak, 8152 wspieracie mnie Państwo w odzyskaniu pełnej sprawności i w codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję z całego serca!