Nazywam się Ignacy, uległem wypadkowi, w wyniku którego straciłem lewą kończynę dolną. Zaraz po wypadku trafiłem do Szpitala Klinicznego, gdzie przebywałem przez 2 miesiące na Oddziale Intensywnej Terapii. Ciężko było mi się pogodzić ze złym stanem zdrowia. W listopadzie po wielu walkach o czucie i sprawność nogi została podjęta decyzja o amputacji.Przeszedłem wiele ciężkich operacji, podczas których walczyłem o życie. To, że przeżyłem było ogromnym cudem i do dziś jestem wdzięczny lekarzom, rodzinie oraz Bogu za to, że żyję i mogę być z moimi bliskimi. Mimo wszystkich trudności oraz tego, że muszę być pod opieką drugiej osoby staram się normalnie funkcjonować i cieszyć się każdym dniem. Zebrane pieniądze chcę przeznaczyć na rehabilitację oraz zakup protezy, która pozwoli mi pierwszy raz od kilku miesięcy stanąć na nogi.Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem Jurewicz, 7221 pomagacie mi Państwo żyć normalnie. Wszystkim Darczyńcom z góry SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.

POMÓŻCIE MI W WALCE O SPRAWNOŚĆ!

Wszystkim Darczyńcom z góry SERDECZNIE DZIĘKUJĘ.