Cześć, mam na imię Hubert i choruję na ChLC w zasadzie od zawsze. Choroba Leśniowskiego-Crohna atakuje układ pokarmowy mojego organizmu. W moim przypadku objawia się głównie silnymi bólami brzucha, problemem z utrzymaniem wagi oraz biegunkami. Odkąd tylko sięga moja pamięć zawsze "lubiłem" zwiedzać świat z perspektywy szpitali. :)Ciągła kontrola zdrowia wymaga ode mnie wielu wyrzeczeń i poświęceń. Od jakiegoś czasu choroba niestety postępuje. Jak dotąd nikomu nie udało się jeszcze odkryć antidotum na moją dolegliwość. Istnieją jednak patenty na wyciszenie tego schorzenia i wprowadzenia go w stan remisji. Idąc w toku myślenia poprzedniego zdania prawdopodobnie domyślasz się, że nakład pieniężny takich terapii jest bardzo duży. Zdaję sobie sprawę, że nie jestem jedyną osobą w kraju która zmaga się z podobnymi trudnościami losu. Jednak jeżeli spotka mnie ten zaszczyt i zdecydujesz się przekazać twój cenny 1% podatku na moje potrzeby będę Ci niezmiernie i dożywotnio wdzięczny.

WSPOMÓŻ MNIE W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Zmuda, 6724 pomagacie mi Państwo pokryć koszty terapii oraz życia codziennego.