Mam na imię Ewelina, mam 22 lata, mam porażenie czterokończynowe, uraz wielonarządowy oraz uszkodzony rdzeń kręgowy po przegranej "nierównej walce z tirem" w wyniku wypadku komunikacyjnego...

Mam na imię Ewelina, mam 22 lata, mam porażenie czterokończynowe, uraz wielonarządowy oraz uszkodzony rdzeń kręgowy po przegranej "nierównej walce z tirem" w wyniku wypadku komunikacyjnego. Mój stan osiągnęłam dzięki codziennej i bardzo kosztownej rehabilitacji. Mam szansę odzyskać sprawność, która pozwoli mi samodzielnie chodzić, niestety sprzęt i rehabilitacja wymaga dużo wkładu finansowego.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE O SPRAWNOŚĆ

Możesz pomóc mi odzyskać sprawność, wesprzeć moje codzienne funkcjonowanie, przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wysmyk, 7322