Nazywam się Ernest Kuras, mam 20 lat. Od dzieciństwa zmagam się z nowotworem złośliwym tkanek miękkich.

Zaczęło się w wieku 6 lat od guza lewej ręki, potem chemioterapia, radioterapia oraz operacyjne usunięcie guza. Po 8 latach nastąpiła wznowa, kolejna operacja oraz chemioterapia. Niestety mój spokój nie trwał długo, kilka miesięcy temu zmiana okazała się na tyle zaawansowana, że konieczna była amputacja ręki powyżej łokcia. Aby chociaż częściowo odzyskać sprawność, potrzebuję protezy, której koszt przekracza moje możliwości finansowe.

POMÓŻ MI W ODZYSKANIU SPRAWNOŚCI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem KURAS, 11689 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu.