Nazywam się Elżbieta Wrzesińska, mam 61 lat i od wielu lat choruję na Parkinsona. Choroba powoli wyniszcza mój organizm, początkowo pojawiły się drżenia kończyn dolnych i górnych. Teraz przez chorobę przestaję chodzić, mam problemy z MÓWIENIEM. Przyjmuję leki NOWEJ GENERACJI, które nie są refundowane.

Mój mąż pomaga mi we wszystkim, dwoi się i troi żeby mi kupić leki. Zbieram środki na rehabilitację oraz na STYMULATOR,  który jest dla mnie ostatnią deską ratunku. POTRZEBUJĘ TWOJEGO WSPARCIA FINANSOWEGO, ponieważ sama nie jestem wstanie pokryć wszystkich wydatków związanych z chorobą. Jestem osobą wesołą i uśmiechniętą, pomimo mojego cierpienia witam dzień z wiarą na lepsze jutro.

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wrzesińska, 5986 pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu oraz w zmaganiach z chorobą. Serdecznie dziękuję.