W imieniu naszej mamy oraz żony zwracamy się z prośbą o pomoc. Elżbieta Ćwiek pod koniec kwietnia 2018 r. przeszła rozległy udar niedokrwienny mózgu. Każdy dzień to nierówna walka ze spustoszeniem, które zostawił po sobie udar.

Porażenie prawostronne oraz problem z mową skutecznie utrudniają wykonywanie czynności dnia codziennego. Robimy wszystko, by Ela mogła stanąć na nogi, ale oprócz woli walki potrzebne są środki finansowe na kosztowną rehabilitację. Każda złotówka przybliża nas do powrotu do zdrowia, także z góry serdecznie dziękujemy za wszelkie możliwe wsparcie.

WSPOMÓŻ ELŻBIETĘ W CODZIENNYCH ZMAGANIACH

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem ĆWIEK, 9846 pomagacie Państwo Elżbiecie w jej codziennym funkcjonowaniu i w walce o sprawność.

Z góry serdecznie dziękujemy za wszelkie możliwe wsparcie!