Mam na imię Elwira, mam 29 lat. Do niedawna byłam zdrową dziewczyną. 4 grudnia 2012r. będąc w 11 tyg. ciąży zachorowałam na autoimmunologiczne zapalenie mózgu...

15 kwietnia 2013r. urodziłam zdrową córeczkę, którą niestety nie mogę się opiekować. Poruszam się na wózku inwalidzkim i mam kłopoty z pamięcią. Obecnie potrzebuję systematycznej rehabilitacji, opieki i środków pielęgnacyjnych. Pragnę jak najszybciej powrócić do zdrowia i zacząć opiekować się moją córeczką. Dzięki pomocy ludzi ze środków 1%, moje życie się polepsza.

PROSZĘ O POMOC W POWROCIE DO ZDROWIA

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem NOWAK, 2774 pomagacie mi Państwo w codziennym funkcjonowaniu oraz w powrocie do zdrowia.

Z góry dziękuję za pomoc.