Dariusz Zieliński w wyniku wypadku drogowego w drodze do pracy doznał obrażeń wielonarządowych, w tym rozlanego urazu mózgu. Darek jest bardzo dzielnym i walecznym człowiekiem.

Po 8 tygodniach leczenia i intensywnej rehabilitacji próbuje mówić, a medycy starają się go pionizować. To dla nas radość nie do opisania. Niestety, to również olbrzymie koszty. Darek wymaga profesjonalnej neurorehabilitacji oraz rehabilitacji narządu ruchu, aby w pełni do nas wrócić. Czeka nas jeszcze wiele miesięcy ciężkiej pracy.

PROSIMY O WSPARCIE

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem ZIELIŃSKI, 12788 wspierasz Darka w powrocie do zdrowia.

Jesteśmy wdzięczni za każdą pomoc, Edyta, Darek i syn Waldemar.