Daniel Wojciech

26 kwietnia 2013 roku Daniel z pracy już nie wrócił. Spadł z dachu...

26 kwietnia 2013 roku Daniel z pracy już nie wrócił. Spadł z dachu... Świat zawalił się w sekundę. Był przytomny, mrugał oczami, zabrał go helikopter lotniczego pogotowia ratunkowego. Pojechaliśmy do szpitala zdenerwowani, ale ciągle pełni nadziei. Pani anestezjolog przekazała nam, że nie wie, czy Daniel dojedzie na salę operacyjną. Przeżył, choć nikt nie dawał mu szans. Ze śpiączki wybudził się w 14 dobie. Od wypadku minęły ponad dwa lata. Jest w kontakcie, walczy, a my walczymy o niego. Wiem, że takich historii jest tysiące, wiem też że wszyscy proszą o pomoc. Jeśli dacie radę pomóc nam w naszej walce, będziemy wdzięczni, bo po ponad 2 latach kończą się nam fundusze, głównie na rehabilitację i specjalne pożywienie, a bez tego nie damy rady. Wszystkim, którzy do tej pory wsparli Daniela bardzo dziękujemy! Dzięki rehabilitacji sprawność oddechowa Daniela poprawiła się na tyle, że usunięto mu rurkę tracheostomijną, co znacząco poprawiło stan jego zdrowia (nie jest obciążony ciągłymi infekcjami, które często uniemożliwiały rehabilitację). Nadal odżywiany jest przez PEG i wymaga leczenia żywieniowego dojelitowego. Daniel jest bardzo dzielny, wytrwale ćwiczy, walczy z bólem, pozdrawia wszystkich uśmiechem.

POMÓŻ NAM W DALSZEJ WALCE

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wojciech, 4178 pomagają Państwo Danielowi w jego codziennych zmaganiach.

Poniżej znajdziecie Państwo najnowszy program do rozliczeń PIT za rok ubiegły. W rubryce dotyczącej przekazania 1% został wstawiony numer KRS Fundacji AVALON.

Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJEMY ZA WSPARCIE FUNDACJI AVALON :)

Pobierz wersję dla systemu Windows

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu MAC OS:

e-pity po prostu

Pobierz wersję dla systemu Linux:

Program e-pity Copyright 2017-2018 e-file sp. z o.o. sp. k.    e pity po prostu

Prowadzone przez: BGŻ BNP Paribas Bank Polska S.A.<