Nazywam się Bolesław Gniazdowski, mam 60 lat. W październiku 2019 roku miałem zabieg usunięcia guza z pęcherza moczowego.

Miałem nadzieję, że to łagodny guz, niestety wynik histopatologiczny wykazał, że to jest urotelialny, brodawkowaty nowotwór o wysokim stopniu złośliwości. Decyzją lekarzy miałem zostać poddany agresywnej terapii chemią oraz okaleczającej operacji wycięcia pęcherza. Mając duże wsparcie najbliższych zdecydowałem się poddać innej terapii. Niestety terapia ta nie jest u nas refundowana, a jest bardzo kosztowna. Wszystkie suplementy, substancje pochodzenia roślinnego, leki oraz zastrzyki i kroplówki są bardzo drogie, dlatego bardzo proszę o pomoc.

PROSZĘ O POMOC

Przekazując 1% podatku lub darowiznę FUNDACJI AVALON z dopiskiem GNIAZDOWSKI, 12589 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry serdecznie Państwu dziękuję. Bolek Gniazdowski