Nazywam się Bogusław Ignatowski. Choruję na ataksję rdzeniowo-móżdżkową. Jest to nieuleczalna choroba, która odbiera mi zdrowie, siły i chęć do życia. Choroba powoduje zanik komórek nerwowych w móżdżku i rdzeniu czego konsekwencją są moje problemy z koordynacją ruchową (poruszam się głównie na wózku) i mową.

Najprostsze czynności stanowią wyzwanie. Na co dzień zmagam się z bolesnymi skurczami mięśni i krztuszeniem się. Mam wspaniałą rodzinę, cudowną żonę i dwójkę dzieci, niestety koszty leczenia, rehabilitacji przerastają nasze możliwości finansowe, dlatego proszę Was o pomoc.

DZIAŁAJMY RAZEM

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Ignatowski,12582 wspieracie mnie w codziennym funkcjonowaniu i rehabilitacji. Dziękuję bardzo za wpłaty: Bogusław z Rodziną.