PomocDlaBoguszka: To akcja, która ma na celu pomóc w życiu codziennym dla Bogumiła Dębkowskiego zmagającego się z Dystrofią Mięśniową Beckera. Boguszek porusza się na wózku i wymaga całodobowej opieki. Szczęście się do niego jednak uśmiechnęło...

...gdy pojawiła się przyszła żona Ewelina oraz Natanek. Udało im się stworzyć to czego pragnęli najbardziej "Szczęśliwą Rodzinę". Jednakże z powodu niewydolności krążeniowo-oddechowej został zakwalifikowany do wentylacji mechanicznej BIPAP (to maszyną która pomaga mu oddychać). Więcej na FanPage:/ProsicOpomocNiejestLatwo

CEL NA 2021 TO ZAKUP PODNOŚNIKA SUFITOWEGO

Przekazując 1% i darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem DĘBKOWSKI, 8027 pomagacie nam Państwo w zmaganiach z życiem codziennym.

Wszystkim Darczyńcom dziękujemy-Rodzina Dębkowskich