Nazywam się Bogdan Król i mam 57 lat. W roku 2010 uległem nieszczęśliwemu wypadkowi kolejowemu, czego następstwem była amputacja kończyn dolnych.

Abym mógł w miarę normalnie funkcjonować w życiu codziennym potrzebuję środków finansowych na remont łazienki, oraz rehabilitację, muszę też ponosić stałe opłaty związane z konserwacją windy. Bardzo Państwu dziękuję za dotychczasową pomoc, za te pieniążki mogłem zakupić wózek aktywny, jak również częściowo sfinansować zakup windy, która umożliwiła mi wyjście z domu.

TWÓJ 1% JEST DLA MNIE NIEOCENIONĄ POMOCĄ!

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacja Avalon z dopiskiem Król, 1023 wspieracie mnie Państwo w codziennym funkcjonowaniu.

Za okazaną pomoc bardzo Państwu dziękuję, serdecznie pozdrawiam.