Mam na imię Beata, mam 46 lat. 23 kwietnia 2016 r. doszło u mnie do pęknięcia tętniaka mózgu, lekarze dawali mi 1% szans na przeżycie.

Byłam całkowicie sparaliżowana, nie mówiłam, nawiązywałam tylko kontakt wzrokowy. W trakcie leczenia doszło do udaru niedokrwiennego, co ponownie pogorszyło mój stan. Od września 2016 jestem rehabilitowana, wracają funkcje ruchowe, zaczęłam mówić, stawiam swoje pierwsze kroki. Wymagam kosztownej rehabilitacji dlatego zwracam się do Państwa z prośbą o wsparcie finansowe.

PROSZĘ O WSPARCIE W DRODZE DO ZDROWIA

Przekazując 1% podatku Fundacji Avalon z dopiskiem Kachko, 6719 pomagacie mi Państwo w walce o sprawność oraz codziennym funkcjonowaniu.

Dziękuję za okazane wsparcie.