Nazywam się Beata Bogdanowicz. Od października 2011 roku choruję na złośliwy nowotwór jajnika. Przeszłam już 6 operacji i 55 wlewów chemioterapii.

Nie całe dwa lata cieszyłam się dobrą formą i remisją choroby. Pomimo choroby pracowałam i zajmowałam się domem. Niestety niedawno choroba znów powróciła i czeka mnie leczenie chemią. Niestety w III rzucie choroby nie wszystkie leki są refundowane przez NFZ, a które mogą mi pomóc w walce z chorobą. Będę je musiała zakupić na własny koszt, co przekracza nasze możliwości finansowe. Proszę o pomoc w walce z chorobą ludzi o dobrym sercu.

WSPOMÓŻ MNIE W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Bogdanowicz, 5232 pomagasz mi w codziennym funkcjonowaniu.