Bartuś, mieszkaniec Królowej Woli niedaleko Ełku urodził się 16.05.2017 bez przedramienia i dłoni prawej, z zamartwicą urodzeniową i niewydolnością oddechową. Dostał 7 pkt w skali Apgar. Synek wymaga intensywnej rehabilitacji i oprotezowania przedramienia, żeby mógł funkcjonować jak inne zdrowe dzieci...

Bartuś, mieszkaniec Królowej Woli niedaleko Ełku urodził się 16.05.2017 bez przedramienia i dłoni prawej, z zamartwicą urodzeniową i niewydolnością oddechową. Dostał 7 pkt w skali Apgar. Synek wymaga intensywnej rehabilitacji i oprotezowania przedramienia, żeby mógł funkcjonować jak inne zdrowe dzieci. Przekazanie 1% podatku zbliża Bartusia do celu. Dziękujemy w imieniu synka, zapewne kiedy dorośnie, podziękuje sam. Pamiętajmy, ofiarowane dobro powraca.

PODAJMY DŁOŃ BARTUSIOWI

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Wasilewski, 7977 pomagacie Bartusiowi w walce o sprawność i w jego codziennym funkcjonowaniu.