Witajcie! Mam na imię Bartosz, mam 35 lat. Wiodłem spokojne, ustabilizowane życie: dobra praca, cudowna rodzina. W 2019 r. otrzymałem wynik biopsji mózgu brzmiący jak wyrok: glejak wielopostaciowy IV stopnia.

Leczenie rozpoczęło się błyskawicznie – codziennie otrzymywałem chemioterapię oraz połączoną z nią radioterapię, które zatrzymały rozrost guza. Od tego czasu przez niemal dwa i pół roku jestem pod opieką onkologów i neurologów, nie mogę pracować, regularnie biorę „chemię" ... Dzięki Wam i Waszej pomocy, mogę być leczony najskuteczniejszymi metodami dostępnymi dla chorych na glejaka mózgu. Wyniki badań są bardzo dobre i pozwalają mi z optymizmem patrzeć w przyszłość.

POMÓŻ MI W WALCE Z CHOROBĄ

Przekazując 1% podatku lub darowiznę Fundacji Avalon z dopiskiem Joniuk, 10800 pomagacie mi w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję wszystkim za pomoc.