U Bartka w październiku 2018 r. zdiagnozowano ciężką chorobę nowotworową – Chłoniak anaplastyczny wielkokomórkowy. Przeszedł ciężką chemioterapię, w czasie której nastąpił nawrót choroby.

Była konieczność przeszczepu szpiku. Dzięki znalezieniu dawcy szpiku Bartuś mógł dostać szansę na życie. Teraz, ze względu na powikłania po przeszczepie, czeka go długie leczenie farmakologiczne, częste wizyty u specjalistów. Bartek jest bardzo dzielnym chłopcem, dużo przetrwał i ma wiele marzeń, ale największym jest być zdrowym, chodzić do szkoły i mieć kontakt z rówieśnikami.

POMÓŻ BARTKOWI SPEŁNIĆ JEGO MARZENIA

Przekazując 1% podatku lub darowiznę z dopiskiem Brona, 12315 wspieracie Państwo Bartka w codziennym funkcjonowaniu.

Z góry dziękuję wszystkim za wszelką pomoc.